Magyarország legnagyobb fa pellet grillsütő választéka Iratkozz fel a YouTube-csatornánkra: 150 recept vár!

Grillsütőn a világ körül – 9 magyaros fogás, a hazai ízek kedvelőinek

harcsapaprikás túrós csuszával bogrács grill okosgrill

Grillsütőn a világ körül – 9 magyaros fogás, a hazai ízek kedvelőinek

Sokunk nagy kedvencei a hazai ízek, ám ezeket nem feltétlenül a grillen készült fogásokkal azonosítjuk. Mi lenne, ha ezúttal ötvöznénk a nyári sütögetések hangulatát a hagyományos ételekkel és valami igazán különlegeset készítenénk? Ha te is kipróbálnál valami újdonságot, akkor olvass tovább 9 nagyszerű receptünkért, ahol a magyaros ízeket grillezőben készítve emeljük még magasabb szintekre.

A legfinomabb cigánypecsenye

legfinomabb cigánypecse recept okosgrill
A legfinomabb cigánypecsenye

Kezdjük is az egyik legtradicionálisabb fogással, aminek eredete sok más régről származó recepthez hasonlóan homályba vész, és rengeteg különböző verzióban él a köztudatban. Valaki mustárral, valaki tükörtojással készíti, mi pedig ezúttal a grillsütőben keltettük életre ezt a népszerű ételt.

Recept: https://okosgrill.hu/recept/a-legfinomabb-ciganypecsenye/

Harcsapaprikás túróscsuszával

harcsapaprikás túrós csuszával bogrács grill okosgrill
Harcsapaprikás túróscsuszával

Mindössze 20 perc előkészítésre van szükségünk, hogy összeállítsuk az új halas kedvencünket, a grillezőben készülő harcsapaprikást, természetesen túróscsuszával kiegészítve. Ha valami igazán laktatóra vágyunk, akkor kiváló választás lehet ez az igazi ízkavalkáddal kecsegtető fogást.

Recept: https://okosgrill.hu/recept/harcsapaprikas-turoscsuszaval-fald-fel-receptek/

Füstölt sajtos rakott krumpli

Nem tudjuk, ti hogy vagytok vele, de mi igazi rakott krumpli rajongók vagyunk; őszintén bevalljuk néha még reggeli gyanánt is elmajszolunk egy-egy adagot. Na de az vesse ránk az első követ, aki nem hasonlóan nagy kedvelője ennek a hagyományos fogásnak. Nekik viszont csak annyit mondanánk, hogy mindenképpen próbálják ki ezt a grillen készülő, füstölt sajtos verziót és utána térjünk vissza a rajongás kérdésére 🙂

Recept: https://okosgrill.hu/recept/fustolt-sajtos-rakott-krumpli-fald-fel-receptek/

Rózsa Sándor kedvence – Szoky konyhája

Ha olvastátok már más receptajánlóinkat, akkor biztosan nem ismeretlen számotokra Szoky neve, akinek a kreációi egyet jelentenek a zsenialitással. Ezúttal egy magyaros szűzérmével készült nektek, amit egy betyáros ragu emel szinte már-már költői magasságokba. Külön előnye, hogy saját preferenciánk szerint könnyen helyettesíthetjük a húst más típusra, miközben az élményből nem veszítünk majd. Te is kipróbálod Rózsa Sándor kedvencét?

Recept: https://okosgrill.hu/recept/rozsa-sandor-kedvence-szoky-konyhaja/

Magyaróvári sertéstarja szelet – Szoky konyhája

Nem diétázók figyelem! Ez a recept most kifejezetten nektek szól, hiszen legkevésbé sem nevezhetjük kalóriaszegénynek, de hát nem is mindig az a fő cél, nem igaz? Egy hagyományos lacipecsenye Szoky konyhájából egy kis extra füstösséggel és óvári sajttal kiegészülve a tökéletes magyaros élményért.

Recept: https://okosgrill.hu/recept/magyarovari-sertestarja-szelet-szoky-konyhaja/

Lecsós libacomb grill recept by Szoky konyhája

Ráérős hétvégi napokra, következzen egy szép lassan összesülő recept, ami két hagyományos fogást ötvöz egy igazi ízbombában. Nagy hagyománya van a libacomb sütésnek a magyar konyhában, különösen a hidegebb évszakokban, így talán még nekünk sincs túl késő kipróbálni ezt a lecsós változatot.

Recept: https://okosgrill.hu/recept/lecsos-libacomb-grill-recept-by-szoky-konyhaja/

Mézes-mustáros csülök

Tudtátok, hogy a régi hagyományok szerint a csülök a fejedelmek kiváltsága volt? Szerencsére most már mi magunk is elkészíthetjük ezt a fejedelmi fogást, méghozzá egy igazán különleges pikáns mustárral és édes mézzel kiegészülve, grillen sütve. És ha ennyi íz nem lenne elég különleges önmagában is, húsaink ezúttal pataki tálban készülnek méghozzá egy sörös hagymás ágyon pihenve. Jól hangzik, nem igaz?

Recept: https://okosgrill.hu/recept/mezes-mustaros-grill-recept-szoky-konyhaja/

Házi sültkolbász, igazi csabai kolbász

Hogyan is maradhatna ki egy magyaros receptgyűjteményről a nemzeti konyha egyik legikonikusabb szereplője, a kolbász?! Ha mi is kipróbálnánk a kolbászkészítést, akkor itt a lehetőség, hogy ezt egy igazi, bevált recept szerint tegyük meg, amit még kezdőbbeknek is jó szívvel ajánlunk. Ha pedig túl vagyunk a nehezén, akkor már csak be kell tárazni kedvenc savanyúságainkat, kenyereinket és szószainkat és máris kezdődhet a falatozás!

Recept: https://okosgrill.hu/recept/hazi-sultkolbasz-igazi-csabai-kolbasz-fald-fel-receptek/

BBQ gulyás

Ha egy külföldinek megemlítjük, hogy magyar konyha, szinte biztos, hogy a ’goulash’ lesz az első, ami elhangzik majd tőle. Ez a méltán híres fogás ezúttal a legalább 6 órán át füstölt sertésoldalastól válik igazán tökéletessé és különlegessé. Ugyan hosszan készül, de garantáljuk, hogy belekóstolva ebbe a folyékony csodába végül minden egyes percét áldjuk majd az elkészítésnek.

Recept: https://okosgrill.hu/recept/bbq-gulyas/

Megosztom ezt a bejegyzést


Főoldal
Grill klub
Pellet grillek
Milestone66