Magyarország legnagyobb fa pellet grillsütő választéka Iratkozz fel a YouTube-csatornánkra: 150 recept vár!

Itt a (grillezett) salátaszezon! – 7 recept nem csak vegetáriánusoknak

Grillezett barackos baconos saláta juharszirupos öntettel recept okosgrill

Itt a (grillezett) salátaszezon! – 7 recept nem csak vegetáriánusoknak

Egy tartalmas grill saláta kiváló választás lehet, ha szeretnénk egy könnyű, de laktató és ízletes ételt készíteni. Ezeknek a salátáknak ráadásul nagy előnye, hogy sokféleképpen variálhatók, így mindenki könnyedén megtalálhatja a saját ízlésének megfelelőt, ráadásul általában egyszerűen és gyorsan elkészíthetők. Következzen most a mi 7 kedvenc receptünk.

Füstölt tésztasaláta

füstölt tésztasaláta recept okosgrill
Füstölt tésztasaláta

Most, hogy beindult a piknikszezon, általánosságban is sokan keresünk olyan egyszerűbb recepteket, amiket könnyedén magunkkal vihetünk egy kirándulásra, miközben nem veszítünk az ízélményből. Nem meglepő, ha ilyenkor sokan választjuk a tésztasalátát, ami nem csak ízei miatt nagy kedvenc, de gyorsan elkészíthető és laktató finomság. Szerintünk itt az idő, hogy ráadásképp megbolondítsuk még egy kis füstös ízkavalkáddal is ezt a nyári klasszikust.

Recept: https://okosgrill.hu/recept/fustolt-tesztasalata/

Farkassügér Bürgés Tomival és Milestone salátával

farkassügér bürgés tomi tiktok recept okosgrill
Farkassügér Bürgés Tomival és Milestone salátával

Ebben a receptben ugyan nem csak a salátáé a főszerep, de egész biztos, hogy nélküle nem lenne ugyanolyan az élmény. Ráadásul mi lehetne annál nyáriasabb, mint, hogy egy friss grillezett halat tálaljunk egy igazán fűszeres és roppanós salátával vendégeinknek?

Recept: https://okosgrill.hu/recept/farkassuger-burges-tomival-es-milestone-salataval/

Grillezett gyümölcssaláta

Grillezett gyümölcssalátaFüstös és édes, nyáriasan könnyed és ízekkel teli. Ezek mind jellemzik ezt a grillezett gyümölcssalátát, ahol az ananász, a mangó és az alma kerülnek középpontba. Biztosan hatalmas sikert arat majd ez a finomság, amit akár köretként, akár salátaként is tálalhatunk. De persze azon se lepődjünk meg, ha valaki egyszerűen csak maga elé veszi majd a tálat és egymagában elfalatozza édességnek.

Recept: https://okosgrill.hu/recept/grillezett-gyumolcssalata/

Grillen füstölt amerikai káposztasaláta, coleslaw

fülstölt amerikai káposztasaláta coleslaw recept okosgrill
Grillen füstölt amerikai káposztasaláta, coleslaw

Nagy népszerűségnek örvend most már évek óta az amerikai káposztasaláta, a coleslaw. Valószínűleg a legtöbbet meg is próbálkoztunk már az elkészítésével, valószínűleg nagy sikerrel, hiszen szinte elronthatatlan. Ezúttal viszont egy teljesen új szintre emelhetjük az ízélményt a fa pellet füstösségével, amit biztosan sokáig emlegetünk majd.

Recept: https://okosgrill.hu/recept/grillen-fustolt-amerikai-kaposztasalata-coleslaw/

Csirkesaláta

csirkesalátás szendvics recept okosgrill
Csirkesaláta

Sokan kritizálják a salátákat amiatt, hogy nem elég laktatók, de szerintünk itt az ideje, hogy örökre elengedjük ezt a prekoncepciót. Ez a testes, fűszeres csirkesaláta tökéletes választás lehet bármilyen alkalomra és garantáltan meggyőzi majd a legkritikusabbakat is.

Recept: https://okosgrill.hu/recept/csirkesalata/

Klasszikus füstölt krumplisaláta

füstölt krumplisaláta recept okosgrill
Klasszikus füstölt krumplisaláta

Ha már említettük a klasszikus tésztasalátát, akkor természetesen a hagyományos krumplisaláta mellett sem mehettünk el szó nélkül. Na jó, mi talán nem az alapreceptet hoztuk el most, de ennek egyszerűen az az oka, hogy minket teljesen elvarázsol a fa pellet grillezők extra ízvilága, így szívünk szerint mindent ebben készítenénk el. Szerencsére ennek a salátának ez kifejezetten jól áll ez a mélyebb íz, így valószínűleg ezentúl csakis így készítjük majd.

Recept: https://okosgrill.hu/recept/klasszikus-fustolt-krumplisalata/

Grillezett barackos és baconos saláta juharszirupos öntettel

Grillezett barackos baconos saláta juharszirupos öntettel recept okosgrill
Grillezett barackos és baconos saláta juharszirupos öntettel

Mi nagy rajongói vagyunk az ellentétes ízek egymás mellé állításának, így született meg ez az édes-sós recept. A grillezett barack és a juharszirupos mennyei édességet hoz a salátába, ahol is a feta és a bacon sós ízeivel egészülnek ki és alkotnak tökéletes harmóniát. Kétkedőknek kifejezetten ajánljuk.

Recept: https://okosgrill.hu/recept/grillezett-barackos-es-baconos-salata-juharszirupos-ontettel/

Megosztom ezt a bejegyzést


Főoldal
Grill klub
Pellet grillek
Milestone66