Magyarország legnagyobb fa pellet grillsütő választéka Iratkozz fel a YouTube-csatornánkra: 150 recept vár!

Marhajó fogások grillezve- 7+1 marhahús recept ráérős hétvégi sütögetésekhez

koreai marhaoldalas recept okosgrill

Marhajó fogások grillezve- 7+1 marhahús recept ráérős hétvégi sütögetésekhez

Sokunk nagy kedvence a füstölt vagy sült marhahús, de, hogy igazán megtapasztalhassuk azokat a mesés ízeket, bizony hosszas előkészítésre lehet szükségünk. Ám egy biztos, minden perc meg fog térülni, mikor először belevágunk a puha, omlós, szaftos és illatos húsunkba és bezsebeljük vendégeink elismerő pillantásait.
Ezúttal a marha több részét is felhasználjuk, hogy mindenki megtalálhassa a maga kedvencét, csak győzzünk válogatni a mesésebbnél mesésebb fogások között.

BBQ marhabordák

marhaborda bbq recept okosgrill
BBQ marhabordák

Kezdjük is a sort egy klasszikus, kevés alapanyagot igénylő alaprecepttel, ahol elsősorban a főzés lesz hosszú, az előkészítés viszont alig több, mint negyedórát vesz csak igénybe, így talán kevésbé kell majd az idő miatt aggódnunk. A húsokat először bőségesen fűszerezzük Milestone66 Black fűszerkeverékkel, majd egy almaleves fürdővel különösen szaftossá varázsoljuk, végül pedig alacsony hőfokon, lassan tökéletesre sütjük.

Recept: https://okosgrill.hu/recept/bbq-marhabordak/

Szárazon pácolt texasi marhaoldalas

marhaoldalas recept száraz pác okosgrilll
Szárazon pácolt texasi marhaoldalas

Ne hagyjuk, hogy egy- egy nagyobbnak tűnő marhahús darab eltántorítson minket a hétvégi terveinktől. Egy egyszerűen elkészíthető száraz pác segítségével könnyedén előkészíthetjük még a vastagabb szeleteket is, amiket utána már csak meg kell füstölnünk, végül pedig tökéletesre sütni a maximális ízélmények érdekében. Merjünk kísérletezni a fűszerekkel, hiszen csak úgy van esélyünk megtalálni a nekünk legkedvesebb kombinációt.

Recept: https://okosgrill.hu/recept/szarazon-pacolt-texasi-marhaoldalas/

Grillezett Kalbi (koreai marhaborda)

Ha pedig a különleges ízeket említettük, akkor semmiképpen nem maradhat ki ez a koreai marhaborda recept sem a listáról. A különleges pác és az almafa füstje teljesen új szintre emelheti az élményt, és a legjobb, hogy ez a fogás mindennel együtt összesen fél órát vesz igénybe így tökéletes választás lehet rohanósabb napokra is.

Recept: https://okosgrill.hu/recept/grillezett-kalbi-koreai-marhaborda/

Vörösborban pácolt barbecue marhaoldalas

Testes húshoz testes vörösbor illik, de mi lenne, ha már eleve abban is pácolódna? A telt ízeket pedig a fokhagyma és a gyógynövények keveréke koronázza meg, na meg persze különleges Milestone66 Black Rub fűszerkeverékünk. Szinte biztos, hogy ha egyszer kipróbáljuk ezt a receptet, újra és újra kérni fogják vendégeink, így jobb, ha elkezdjük gyakorolni mielőbb.

Recept: https://okosgrill.hu/recept/vorosborban-pacolt-barbecue-marhaoldalas/

Füstölt chilis bab

Próbáljunk most ki egy kevésbé elterjedt marhahús típust, a marhanyakat, méghozzá darálva. Ezzel a mexikói fogással ötvözhetjük a jól ismert chilis ízvilágot a grillételek füstösségével, megteremtve a tökéletes ebédmenüt, akár a hétköznapokra is. Kevesebb mint másfél órás időigényével ugyanis még a szürkébb dolgos napokat is könnyen ünneppé alakíthatjuk megajándékozva magunkat ezekkel a fenséges ízekkel.

Recept: https://okosgrill.hu/recept/fustolt-chilis-bab/

Füstön sült marhahúsos taco – pulled beef taco

Ha vendégeinknek valamilyen különlegesebb fogással készülnénk a következő összejövetelre, akkor érdemes lehet elgondolkodni ezen a marhapofából készülő finomságon, hiszen ezt biztosan sokáig emlegetik majd. Ez a típusú marhahús ráadásul alig néhány óra füstölés és párolás után olyan omlóssá és szaftossá válik, hogy utána már csak ’meg kell tépkednünk’ és mehetnek is a kukorica lepényekbe tálalásra.

Recept: https://okosgrill.hu/recept/fuston-sult-marhahusos-taco-pulled-beef-taco/

Olasz marhahúsos szendvics

Szaftos, ízes, sajtos marhahús egy roppanósan friss kifliben, a legjobb savanyúságokkal kiegészítve. Neked is összefutott a nyál a szádban a gondolatra? Akkor ne is keress tovább, hiszen most elhoztuk a tökéletes verzió titkait neked, hogy ne kelljen többet kísérletezned, maximum a hozzád legközelebb álló kiegészítők megtalálásán. Készen állsz az élményre? Joey Tribbiani garantáltan büszke lesz rád!

Recept: https://okosgrill.hu/recept/olasz-marhahusos-szendvics/

Sloppy Joe – amcsi ragus szendvics

Amerika kedvence most alig több, mint egy óra alatt máris a te asztalodon illatozhat. Igazán telt, szaftos, fűszeres ízek, mindez pirított hamburgerzsemlékbe zárva. Egy igazi meccsnézős kedvenc, ami veszélyesen magával ragadó lehet, úgyhogy ne lepődjünk meg, ha szinte észre se vesszük, hogy a mennyei ragu egy része kedvenc pólónkon landolt a nagy falatozás közepette.

Recept: https://okosgrill.hu/recept/sloppy-joe-amcsi-ragus-szendvics/

Megosztom ezt a bejegyzést


Főoldal
Grill klub
Pellet grillek
Milestone66