Magyarország legnagyobb fa pellet grillsütő választéka Iratkozz fel a YouTube-csatornánkra: 150 recept vár!

Válogatás Bürgés Tomi legjobb receptjeiből

porchetta recept bürgés tomi okosgrill

Válogatás Bürgés Tomi legjobb receptjeiből

Az emberiség történelmének egyik legősibb tevékenysége az ételkészítés. Az ételek készítése és fogyasztása nem csak a testünk, hanem a lelkünk számára is nagyon fontos. Az ételek íze, illata és megjelenése olyan érzéseket vált ki belőlünk, melyek felejthetetlen élményekként maradnak meg bennünk. Ráadásul általában a séfek, szakácsok és konyhafőnökök által készített ételek nem csak finomak, hanem szinte már művészi alkotások is egyben. Ilyenkor ugyanis biztosak lehetünk benne, hogy nagy hangsúly kerül az alapanyagok minőségére, a fűszerezésre és az ízvilág összehangolására. Az általuk készített ételek változatosak, de legtöbbször magas kalóriatartalmúak. Ezzel párhuzamosan viszont a grill ételek telt ízei és aromái a legtöbb ember számára szintén elmaradhatatlan részei az étkezési kultúrának. Ráadásul a grill technika használata általában nem csak az ízek szempontjából előnyös, hanem az egészségünkre is pozitív hatással lehet, hiszen a grillen készült ételeknek alacsonyabb a zsírtartalmuk, mint a hagyományos sütési módszerekkel elkészített ételeknek.

Mi ezúttal összehoztuk ezt a két szempontot és egy igazi grill specialista, Bürgés Tomi receptjeiből válogattunk Nektek. Neked melyik lesz a kedvenced?

Porchetta tepsi krumpli – Bürgés Tomival

porchetta recept bürgés tomi okosgrill
Porchetta tepsi krumpli – Bürgés Tomival

Kezdjük rögtön egy igazán kiadós grill fogással, ami ráadásul garantáltan igazi mediterrán hangulatot teremt majd a konyhánkban, és a legjobb, hogy mindössze 15 perc előkészítésre van szükségünk a tökéletes eredményhez. Ne lepődj meg, ha ismerőseid ezentúl tőled fognak grillezési tanácsokat kérni, hiszen ez az étel igazi mestermű, amivel ezentúl te is sok dicséretet bezsebelhetsz.

Recept: https://okosgrill.hu/recept/porchetta-tepsi-krumpli-burges-tomival/

Haltepertő, haltöpörtyű Bürgés Tomival

haltepertő haltöpörtyű recept bürgés tomi okosgrill
Haltepertő, haltöpörtyű Bürgés Tomival

Ha pedig inkább apróbb vendégváró falatokat keresünk a családi összejövetelre, akkor kiváló választás lehet ez a Tomi féle haltöpörtyű. Ráadásul, ennek a fogásnak a segítségével úgy vehetjük rá szeretteinket egy kis extra hal bevitelére, hogy nekik szinte fel sem fog tűnni, hiszen túl elfoglaltak lesznek a mennyei ízekkel.

Recept: https://okosgrill.hu/recept/halteperto-haltoportyu-burges-tomival/

Füstös Cézár saláta

A Cézár saláta alapvetően kitűnő választás lehet diétázóknak, de természetesen ez nem jelenti azt, hogy cserébe le kell mondanunk az ízélményekről. Igaz a házi készítésű szószunk jelentősen megdobhatja a kalóriaszámot, de így mindenki kedve és igényei szerint szabhatja saját magára ezt az isteni frissítő nyárias fogást.

Recept: https://okosgrill.hu/recept/fustos-cezar-salata/

Holland metélt, magyarosítva

Tésztaételek rajongóinak is készültünk ám egy kis meglepetéssel. Bürgés Tomi ezúttal a holland metéltet gondolta újra egy magyarosított grill verzióban. Ha te is bevállalnál egy kis interkulturális kalandozást, ez a gyors és egyszerű recept tökéletes választás lehet.

Recept: https://okosgrill.hu/recept/holland-metelt-magyarositva/

Kentucky bourbon BBQ csülök

Ha pedig egy igazi tökéletes húsos grillreceptre lenne szükségünk, ami ugyan picit időigényesebb, ám annál ízesebb, akkor bátran ajánljuk ezt a Kentucky bourbon BBQ receptet. Szerencsére kísérleteznünk sem kell, hiszen Tomi receptje bombabiztos siker, amivel bárkit lenyűgözhetünk.

Recept: https://okosgrill.hu/recept/kentucky-bourbon-bbq-csulok/

Megosztom ezt a bejegyzést


Főoldal
Grill klub
Pellet grillek
Milestone66